Hidroizolaţie - 10 kg DELSTOP

Preţ: 41,69 €/buc

culoare:

cantitate: buc

Cumpara

*Preţul include tva
       Stai la ultimul etaj si iti ploua in apartament? Ai o terasa cu probleme de infiltratii de apa? În acest caz este imperios necesara hidroizolarea zonei. Iti propunem o hidroizolatie acrilica, pentru a rezolva atat problemele deja mentionate, cat si pentru hidroizolarea substraturilor, a pardoselilor bailor si teraselor, subsolurilor, fundatiilor, acoperisurilor sau pentru diverse reparatii.
       Hidroizolatia fluida DELSTOP se poate aplica pe orice suprafata, pe suporturi rezistente, dure. Este o masa pastoasa alba, realizata din microgranule, plastifiant si o rasina sintetica in dispersie apoasa. Acest produs este fluid, ceea ce este de un real ajutor atunci cand trebuie sa protejam suprafete neregulate, cu colturi sau muchii, treceri de la pardoseala la perete, unde ne-ar fi greu sa ajungem cu un produs relativ rigid, cum este membrana bituminoasa. De exemplu: la ridicarea membranei bituminoase pe perete, este preferabil ca aceasta sa nu fie cutata, deorece sansele sa se rupa sunt destul de mari. Folosind hidroizolatia flexibila DELSTOP, aceasta problema dispare.
Produsul este fabricat din materii prime pure, fara reziduuri toxice sau deseuri industriale si se livreaza ambalat în galeti de 10 kg.

       Avantajele hidroizolatiei acrilice DELSTOP:
  • flexibila, usor de aplicat in cele mai mici colturi
  • mata
  • lasa peretele sa respire
  • rezistenta la cicluri termice si umezeala
  • foarte rezistenta in timp

      Se aplica în 3 pasi simpli:
Pasul 1: se intinde primul strat;
Pasul 2: peste primul strat se aseaza o plasa de fibra de sticla sau polipropilena si se lasa 24 de ore;
Pasul 3: se intinde al doilea strat si se lasa 24 de ore.

      Util:

1.Stratul al doilea se aplica in directie perpendiculara pe primul strat.
2.Respectati intocmai indicatiile producatorului cu privire la montaj şi consum.