Despre noi

       Spatiul in care traim este important pentru noi. Acasa sau la birou avem nevoie de un mediu placut, primitor, convivial. Avem nevoie de culoare. O atmosfera personalizata, relaxanta sau sofisticata, cocheta sau haioasa se poate realiza prin simple combinatii de culori si forme.

        Firma DELAP si-a inceput activitatea in domeniul finisajelor interioare si exterioare in constructii in 2001 ca unic producator de placi flexibile mozaicate din Romania. Gama noastra de produse s-a extins, cuprinzand acum si tencuiala mozaicata colorata, tencuiala nobila structurata, vopsea texturata, vopsea lavabila de interior si exterior, adeziv si hidroizolatie acrilica.

        Calitatea ridicata, varietatea formelor si culorilor, promptitudinea raspunsului la nevoile clientilor ne recomanda ca fiind un partener de incredere. Si pentru a demonstra o data in plus orientarea noastra catre satisfacerea cerintelor cele mai exigente, incepand din 26 noiembrie 2007 suntem certificati conform Sistemului de Management al Calitatii ISO 9001.
Produsele DELAP sunt foarte rezistente in timp atat calitativ, cat si coloristic, confera o protectie suplimentara elementelor de constructie pe care sunt montate si participa la reducerea pierderilor de temperatura. Toate produsele DELAP pot fi montate ca finisaje pe sisteme termoizolante. Sunt foarte usoare, se pot monta la orice inaltime si sunt foarte simplu de intretinut.

        Cele peste 900 de culori si texturile deosebite sunt solutia optima pentru transpunerea in realitate a fanteziilor dumneavoastra legate de finisajele interioare si exterioare. Ele vor da acea nota de distinctie, vor vorbi despre voi si stilul vostru de viata, va vor spune 'bun venit” cand veti ajunge acasa, va vor lumina cand veti fi obositi si va vor incalzi in serile de iarna.