Produse de finisaje interioare si exterioare pentru specialisti

       Gama de produse DELAP a fost conceputa pentru a raspunde necesitatilor oricarei firme de constructii si amenajari interioare oferind solutii de décor rapide, usor de pus in practica, economice, cu pierderi minime, dar in acelasi timp originale si foarte variate. Stim ca pentru orice firma de constructii un rol foarte important il constituie rezistenta si fiabilitatea produselor. Toate produsele Delap sunt foarte rezistente, lucru probat in laborator prin supunerea la cicluri accelerate de imbatranire. De asemnea toate produsele (inclusiv caramida parenta flexibila si piatra aparenta flexibila) se pot monta pe sisteme termoizolatoare fara a afecta rezistenta acestora. Sunt produse foarte usoare, drept pentru care se pot monta la orice inaltime. La toate acestea se adauga aspectul deosebit, repetabilitatea si rezistenta in timp a culorilor.
        Ati scos probabil din calcul varianta blocurilor de locuinte decorate cu caramida sau piatra aprenta. Transportul v-ar fi dat batai de cap, iar montajul presupunea tot felul de artificii si probleme care ar fi presupus perioade de realizare mai mari si mai multi muncitori, iar dumneavoastra aveti termene de predare care trebuiesc respectate. Toate aceste probleme dispar cand vorbim de piatra aparenta flexibila si caramida aparenta flexibila DELAP. Produsele sunt foarte usoare si ocupa foarte putin spatiu astfel incat transportul lor nu mai presupune probleme, iar montajul il poate face orice dupa cateva ore de instructaj. Nu veti avea nevoie de distantiere si elemente de sustinere pentru ca placile flexibile nu aluneca pe adeziv, ele se aplica pur si simplu ca un banal joc de puzzle. Pentru a vedea cat este de usor, vizionati filmul de montaj.
        Caramida aparenta flexibila si piatra aparenta flexibila se pot monta fara nici un risc pe orice sistem de izolare si la orice inaltime. Nu veti avea probleme nici la colturi, muchii sau orice suprafete curbe pentru ca produsele, cum spune si denumirea, sunt flexibile si se muleaza pur si simplu pe suport folosind un aparat de incalzit (chiar si un uscator de par). Pentru a intelege caracteristicile functionale ale caramizii si pietrei aparente flexibile Delap studiati pagina dedicata si fisa tehnica.
        Adezivul flexibil este un produs de performanta ridicata si care se poate folosi pentru montarea diverselor placi destinate finisajului (caramida si piatra aparente flexibile, placi ceramice, marmura, piatra naturala, etc.). Produsul se livreaza gata preparat sub forma de pasta si se pastreza in galeti inchise. Nu mai este necesar sa calculam exact de cat adeziv avem nevoie o data pentru ca surplusul de adeziv care ramane dupa ce ne-am terminat treaba se pastreaza in galeata inchisa si poate fi folosit ulterior la o alta lucrare. Lucrarea se va executa astfel mai repede, mai simplu, fara mizeria specifica adezivilor sub forma de praf ce trebuie preparati si fara pierderi. Vizionati filmul de montaj.
        Tencuiala mozaicata este un alt produs de calitate superioara ofertit de DELAP. Avantajul pe care il constructorilor tencuiala mozaicata DELAP este ca toate culorile sunt repetabile si se pot produce in orice cantitate. De asemnea exista o paleta de culori standard, dar practic se poate realiza orice combinatie dorita. Pretul pe care il putem oferi este imbatabil.
         Daca este o caracteristica ce primeaza la toate produsele DELAP aceasta este calitatea deosebita. Acesta este si cazul tencuielii structurate DELAP si se va observa in usurinta utilizarii si rezistenta in timp a materialului si a culorii. Calitatea o demonstreaza si faptul ca pierderile de material in timpul aplicarii sunt minime.
         Vopseaua lavabila DELAP isi demonstreaza calitatea prin aderenta excelenta la suport, repetabilitatea si rezistenta in timp a culorilor. Culorile se realizeaza dupa paletar propriu si se livreaza gata preparate.
         Hidroizolatia este un produs indispensabil constructorilor. Orice constructor care nu vrea sa lucreze de doua ori pentru acelasi lucru si care pune accent pe satisfactia clientilor acorda o importanta deosebita izolarii pardoselilor, a teraselor si acoperisurilor. De aceea o hidroizolatie de o calitate superioara este pentru ei solutia optima. Acesta a fost si scopul nostru cand am inceput sa producem hidroizolatie acrilica DELSTOP: sa oferim constructorilor solutia pentru a oferi clientilor lor satisfactia deplina, ceea ce le aduce noi clienti si beneficii sporite.