Aplicatii produse

Caramida si piatra aperente flexibile

Ai fost mereu fascinat de decorurile medievale, de zidurile de piatra sau de cele de caramida. Cum ai putea totusi sa obtii acest efect fara sa angajezi specialisti, sa faci studii de rezistenta sau sa cheltui o gramada de bani pe transport? Delap iti ofera o solutie simpla si la indemna oricui. Poti face chiar tu ziduri cu aspect de piatra sau caramida, fara nici un ajutor. Piatra aparenta flexibila si caramida aparenta flexibila sunt sunt doua produse speciale care te pot ajuta sa dai frau liber imaginatiei. Sunt usoare si flexibile incat le poti monta la orice inaltime, pe suprafete atat drepte cat si curbe sau pe muchii si colturi. Se monteaza foarte usor si fara probleme si pe sisteme termoizolatoare. Sunt extrem de rezistente si vor conferi peretilor dumneavoastra atat protectie cat si aspect deosebit. Mai multe detalii aici.

Adeziv DELFIX

Trebuie sa iti schimbi gresia si faianta din apartament si numai nu-ti vine sa te apuci stiind cat praf si mizerie vei face? Solutia ta optima este adezivul pasta DELFIX. Este un adeziv de conceptie nou care se livreaza gata preparat, ambalat in galeti inchise etans. Se poate folosi pentru o gama larga de produse: caramida aparenta flexibila, piatra aparenta flexibila, placi ceramice, marmura, piatra naturala sau alte placi destinate finisajelor in constructii. Acest adeziv are avantajul ca nu trebuie folosit tot odata, dupa utilizare galeata se inchide bine si se poate utiliza ulterior pentru alte produse. De asemenea nu permite alunecarea placilor pe verticala si nu mai avem nevoie de ancorarea placilor.


Tencuiala mozaicata

Pentru suporturile supuse unui trafic intens, pentru socluri, garduri, coridoare interioare, dar chiar si pentru simpli pereti se poate folosi tencuiala mozaicata care va conferi rezistenta suportului si in acelasi timp va schimba aspectul cladirii in unul mai colorat, mai interesant. Produsul se poate folosi pentru finisarea locuintelor, a blocurilor, a halelor industriale, restaurantelor, pensiunilor, gradinitelor precum si alte spatii publice.

Tencuiala nobila structurata

Cum putem decora un perete in orice culoare si in acelasi timp sa il facem mai rezistent? Simplu: folosim tencuiala nobila structurata Delap. In 940 de nuante si 5 variante de granulatie, acest produs protejeaza constructia impotriva umezelii si murdariei. Mai multe detalii aici.

Vopsea texturata

Trebuie sa renovam o cladire care este listata ca fiind cladire istorica si nu avem voie sa folosim tencuiala nobila structurata, insa ne-ar place ca peretele sa aiba totusi un aspect mai texturat. Solutia in acest caz este folosirea vopselei texturate. Vopseaua texturata Delap poate fi utilizata pentru finisarea oricarei constructii civile sau industriale, pe tencuieli uzuale, beton, placi de gipscarton, sisteme termoizolatoare si orice suport din baza minerala. Acest produs, datorita aspectului texturat, este ideal pentru mascarea micilor imperfectiuni ale peretilor.

Hidroizolatie acrilica DELSTOP

Daca ai probleme cu infiltratiile de apa fie de la terasa, acoperis, pardoseala baii, subsol sau fundatie exista o solutie care te va face sa uiti de griji: hidroizolatia acrilica DELSTOP. Fiind un produs sub forma de pasta se aplica foarte usor pe suporturi neregulate, cu colturi sau muchii si va acoperi toata suprafata. Se elimina astfel dezavantajele unei membrane bituminoase.